GA DIRECT NAAR DE TESTS

Uitgebreide online beroepskeuzetesten voor professioneel gebruik

Beroepskeuze Online is onderdeel van Werkcontact B.V. en biedt sinds 2003 professionele online testen aan voor HR- functionarissen en bedrijven.
Kijk voor meer informatie over outplacement op Outplacementbureau.nl
Voor meer informatie over spoor 2 re-integratie kijkt u op Spoor2reintegratiespecialist.nl
en voor meer informatie over paardencoaching kijkt u op Horses & Coaching.

LEES MEER

Reintegratie is het zoeken naar nieuw werk wanneer je werkloos bent geraakt of je huidige werk niet meer kunt uitvoeren.

Re´ntegratie is het zoeken naar nieuw werk wanneer je werkloos bent geraakt of je huidige werk niet meer kunt uitvoeren.
Re´ntegratie is het hele proces op weg naar een nieuwe baan en een nieuwe plaats op de arbeidsmarkt. Soms vind je die nieuwe baan bij je huidige werkgever (re´ntegratie spoor 1), maar vaker start je bij een nieuwe werkgever (re´ntegratie spoor 2).

Bij een re´ntegratietraject word je vaak begeleid door een extern re´ntegratiebureau. Zelf hoef je daar veelal niets voor te betalen want de kosten van het traject worden meestal betaald door de uitkeringsinstantie (veelal het UWV) of de werkgever.

Bij een re´ntegratietraject is het belangrijk uit te gaan van je eigen persoonlijkheid, talenten en werkervaring. Eerst moet worden vastgesteld wie je bent en wat je wilt, en wat je kunt. Vaak doet een loopbaan- of re´ntegratiecoach dat met behulp van professionele beroepskeuzetesten.


Download dit artikel