GA DIRECT NAAR DE TESTS

Uitgebreide online beroepskeuzetesten voor professioneel gebruik

Beroepskeuze Online bestaat al sinds 2003 en biedt professionele online testen aan voor HR- en loopbaanprofesionals, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsulenten en particulieren .
Beroepskeuze Online is onderdeel van Werkcontact B.V.  
Kijk voor meer informatie over outplacement op Outplacementbureau.nl
Voor meer informatie over spoor 2 re-integratie kijkt u op Spoor2reintegratiespecialist.nl.

Wat kunnen wij je bieden?

• Ook particulieren kunnen via Beroepskeuze Online verschillende loopbaanadviestesten doen. Elke test kan vervolgens tegen gereduceerd tarief worden besproken met een professionele loopbaanadviseur
Onder het menu referenties vind je de bedrijven waarmee Beroepskeuze Online samenwerkt en je
dit kunt doen


• Beroepskeuze Online kan je in contact brengen met een loopbaanadviseur die past bij jouw specifieke situatie
• Nadat je weet welke kant je op wilt en hoe je dat moet aanpakken kun je, indien gewenst, gebruik maken van een vervolgtraject bij Outplacementbureau Werkcontact
• Ook het volgen van een online outplacementtraject behoort tot de mogelijkheden

PARTICULIEREN

Werk of opleiding is een belangrijk onderdeel van je leven. Dat kan heel plezierig zijn, maar is dat niet ( meer ) altijd voor iedereen. 
Misschien had jij je loopbaan of opleiding wel anders voorgesteld. Mogelijk ben je je baan kwijtgeraakt, ben je bang dát je die kwijt raakt, 
of wil je je gaan heroriënteren op je loopbaan omdat je het gevoel hebt meer te kunnen of iets anders te willen. 
Is advisering door een beroepskeuze- / loopbaanadvies-bureau dan te duur voor je dan kan online loopbaanadvies en E-coaching 
een goéde investering in je toekomst zijn. Als je bij je werkgever weg moet is er de mogelijkheid dat de werkgever de kosten op zich wil / moet nemen in het kader van je ontslag en outplacement.
Of als je langduriger ziek bent in het kader van een reïntegratietraject 2e spoor dat wettelijk verplicht moet worden aangeboden om je te reïntegreren naar ander werk.

Je kunt tegen betaling ook een uitgebreid advies aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

We werken met zéér uitgebreide europees genormeerde professionele tests toegespitst op ieder beroepsopleidings-niveau: MBO / HBO / WO. Op deze manier kunnen capaciteitentests, interessetests , persoonlijkheidstests en drijfverentest gemaakt worden gericht op in werkelijkheid bestaande opleidingsrichtingen. Dus niet: “iets met techniek” of “iets met mensen”: maar écht bestaande opleidingen: bijvoorbeeld: mbo-werktuigbouwkunde, mbo-verpleging, mbo- sociaal-juridisch, hbo-journalistiek: op mbo en hbo- niveau uitgesplitst naar 30-50 opleidingsrichtingen! Geen snelle goedkope internettestjes van 40 minuten waar je uiteindelijk niet veel mee verder komt. Goedkoop is dan toch al gauw weer té duur....

Een onderzoek bij een regulier beroepskeuzebureau kost al gauw mínstens 800 euro of meer ( voor je eventuele baas zeker 4 á 500 euro meer dan die 800 euro). Hiervoor krijg je wel een intake, schriftelijke tests op hun bureau en een of twee gesprekken op hun bureau over de resultaten en een rapportage daarvan. Een prima oplossing vaak! Maar misschien net niet in jouw situatie.

Bij Beroepskeuze Online doe je een uitgebreide digitale intake waarin jij als deskundige van jezelf jouw situatie en achtergrond zelf uitgebreid kunt schetsen. Mocht e.e.a. niet helemaal helder zijn dan kun je ervoor kiezen dat er nog een verdere telefonische intake plaatsvindt. Aan de hand van de intake worden de bij jou passende online tests voor je klaargezet. Zodra je die thuis via internet in je eigen tempo gemaakt hebt wordt aan de hand van de digitale intake en de online testresultaten een uitgebreide persoonlijke rapportage voor jou opgemaakt, rekening houdend met jouw eigen situatie en achtergrond. Hou er rekening mee als je een persoonlijk testpakket maakt je circa 3 á 4 uur ( afhankelijk van je snelheid ) bezig bent, dit kan wel in etappes naar wens, dit kun je zelf bepalen.

Je ontvangt de resultaten van de door jou gemaakte tests in een een aantal heldere grafische overzichten per gemaakte test. De op jouw persoon toegesneden uitleg daarvan lees je dan in je persoonlijke rapportage, wat de samenhang is van de tests en een duidelijk persoonlijk én gericht advies. Als je daarna nog vragen hebt word je gratis via beroepskeuzeonline-E-coaching verder geholpen. Beslist géén geautomatiseerde standaard-rapportages met goedkope standaardantwoorden dus, waarna je het maar moet uitzoeken. De prijzen zijn beduidend lager dan bij een regulier bureau.

Veel bedrijven / bedrijfstak- CAO's hebben loopbaanontwikkeling in hun pakket staan. Kijk dat eens na of vraag je P&O-er.
Voor je werkgever kan dit een relatief goedkope manier van loopbaanontwikkeling zijn.